Landgoed vol verwondering

Estate Cothen is een groene oase vol inspiratie, verscholen tussen de fruitboomgaarden in Cothen (Utrecht). Het landgoed is ontworpen door en behoort tot art director en meesterflorist Menno Kroon. Estate Cothen is gelegen op zo’n 45 minuten afstand van Amsterdam en 15 minuten van Utrecht. Het landgoed is over de afgelopen 20 jaar het levenwerk geworden van Menno Kroon, waarbij er verschillende unieke ruimtes ontstaan zijn. Alles hier draait om inspiratie, verwondering en nieuwe energie.

Ontspannen presenteren is hier de standaard, dus er zullen bij verhuring geen externe opdrachtgevers aanwezig zijn en is het landgoed exclusief voor u. U kunt terecht voor events van 20 tot 500 personen, afhankelijk van de gekozen ruimte. Estate Cothen is toegankelijke bron van inspiratie en vrijheid, waarbij alles waar u van droomt werkelijkheid kan worden.

Events

De ruimtes op het landgoed lenen zich perfect voor een huwelijk, diner, product lancering en seminars. Al deze evenementen vragen om een plek die de gasten nieuwe energie en visie brengt voor de toekomst. De ruimtes op het landgoed zijn over de jaren heen ontworpen en ingericht door Menno Kroon zelf, waarbij elke ruimte een ander verhaal verteld. 

Studio

Studio Menno Kroon is gevestigd in het hoofdgebouw, naast de tuinkamer op het landgoed. Naast de verhuurbare ruimtes werken Menno en zijn team vanuit hun studio hier aan alle interne en externe projecten. Denk hierbij aan alle creatieve aspecten voor het Atelier Amsterdam, de business-to-business zaken, interieurs en event design. Zie voor meer informatie de pagina ‘Studio’.

MENNO KROON ESTATE COTHEN

Kapelleweg 1b
3945 LA Cothen
T +31 (0)343 531 713
I www.mennokroon.nl
estatecothen@mennokroon.nl

Meer informatie over tailor-made events

Wij denken graag met u mee voor de invulling van een onvergetelijk zakelijk of privé evenement op Estate Cothen. Voor meer informatie voor beschikbaarheid en prijzen kunt u bellen naar +31 (0)343 - 53 17 13 of mailen naar info@mennokroon.nl. Onze dedicated event manager zal contact met u opnemen om zo een tailor-made evenement samen met u te creëren.
©2013-2019 Menno Kroon B.V. - site by Smel *creative agency