EVENT VENUES

Estate Cothen biedt een zee van ruimte en mogelijkheden voor uw corporate of private evenement. De exclusieve en breed inzetbare ruimtes hebben een interieur uitgevoerd in luxe materialen, die de basis vormen voor een onvergetelijke ervaring. Op het landgoed vindt u de Orangerie en de Tuinkamer - twee verschillende ruimtes met beiden een eigen karakter. 

Beiden ruimtes worden zonder meubilair verhuurd en zijn volledig naar uw wensen aan te kleden. Een verhuur beslaat een volledige dag en is exclusief voor u als partij. Voor catering en meubilair hebben wij preferred partners, maar uiteraard is een eigen partij ook welkom. 

DE BARN

De Barn is de grootste ruimte op het landgoed en is verbonden aan de Orangerie. Hier kunt u terecht voor evenementen tot 300 personen en is er tevens grote toegangsruimte om grote objecten binnen te brengen. Deze ruimte biedt een enorm scala aan mogelijkheden om uw dromen tot werkelijkheid te laten komen. Van opblaasiglo’s tot diner, van arcade tot speelruimte - niets is onmogelijk.  

DE GARDEN ROOM

De Garden Room is de meer intieme ruimte op het landgoed en biedt capaciteit tot 100 personen. De Garden Room is aangrenzend aan en betreedt u via het woonhuis. Deze ruimte is gemakkelijk in meerdere ruimten op te splitsen door de symmetrische indeling en heeft meerdere ingangen. 

Meer informatie over tailor-made events

Wij denken graag met u mee voor de invulling van een onvergetelijk zakelijk of privé evenement op Estate Cothen. Voor meer informatie voor beschikbaarheid en prijzen kunt u bellen naar +31 (0)343 - 53 17 13 of mailen naar info@mennokroon.nl. Onze dedicated event manager zal contact met u opnemen om zo een tailor-made evenement samen met u te creëren.
©2013-2019 Menno Kroon B.V. - site by Smel *creative agency