KERST WHATSAPP SHOPPING

Indien je niet naar de winkel kunt komen, kunnen wij je helpen via virtual shopping. Via deze link, kun je een afspraak via Whatsapp inplannen. We werken met tijdslots van 30 minuten per videocall en betalingen geschieden direct daarna via een iDeal link. Zo komt iedereen aan de beurt! Virtual shopping is beschikbaar van maandag tot vrijdag, van 10:00 uur tot 12:00 uur.

Daarnaast kunt u ons op 0621319265 bereiken om een bestelling te doen via Whatsapp. Laat ons weten welk artikel u heeft gezien, waarna wij de voorraad checken en eventueel een betaallink naar u toesturen. We kunnen artikelen reserveren, of naar u toe sturen.

Maatwerk Kerstbomen

Bij Menno Kroon is het mogelijk om een compleet versierde (Nordmann) kerstboom, of indien gewenst een high quality kunst-kerstboom te kopen. Wij plaatsen de boom in een solide stevige ondergrond en tuigen de boom geweldig op met onze limited edition ornamenten. De versieringen van heel kleurrijk tot rustige tinten in tot-sur-ton. Bestel op tijd zodat wij een goede datum kunnen overeenstemmen voor installatie. 

©2013-2019 Menno Kroon B.V. - site by Smel *creative agency