STUDIO MENNO KROON

Studio Menno Kroon is de plek waar alle magie achter de wereld van Menno Kroon plaatsvindt - creatieve brainstorms, productiewerk, interieur ontwerp en nog veel meer. Al deze aspecten van de wereld van Menno Kroon worden in de studio uitgedacht door Menno en zijn team, gesitueerd naast de evenement locaties op het landgoed. 

Menno zijn doel is om de schoonheid van moeder natuur dichterbij te brengen en hiermee ruimtes een ziel te geven. Zijn creatieve visie wordt ingezet in de fuctie van art director bij interieur projecten, maar ook de vormgeving van (corporate) events. 

Naast de activiteiten voor interieurs en events werkt het team hier tevens aan nieuwe collecties en productontwerp. Voor speciale aanvragen hiervoor, meer informatie over onze B2B corporate business of een eigen evenement kunt u contact opnemen via info@mennokroon.nl.

EVENEMENTEN DECORATIE

In onze Studio worden, naast alle design projecten, ook de decors voor evenementen uitgedacht. Het team doet er alles aan om van uw eigen diner, productlancering of verjaardag tot een memorabele ervaring te maken. Organiseert u uw eigen privé diner, tuinfeest of beurs presentatie en bent u op zoek naar een betoverende aankleding? Neem dan contact op via info@mennokroon.nl.

KERST DECORATIE VOOR HOTELS EN MEER

Kerst is voor ons de meest magische tijd van het jaar. Al jaren zoeken wij naar de allermooiste objecten en ornamenten, om hiermee sprookjesachtige kerstbomen te versieren. Wilt u graag uw hotel, restaurant, of kantoor ook in kerstsfeer dit jaar? Neem contact met ons op via info@mennokroon.nl voor een passend voorstel. Kijk voor meer informatie en inspiratie op onze kerstpagina.  

ZAKELIJKE SERVICES

Bloemen en planten zijn een energie verrijkende toevoeging aan uw werkomgeving. Door de zuurstof reinigende functie van bloemen en planten, is de lucht zuiverder en verbetert het prestaties. Daarnaast voegt een boeket of plant een stuk van de natuur toe aan een interieur en brengt het inspiratie. 

Wij kunnen wekelijks of tweewekelijks verse bloemen bij u verzorgen. Ook kunnen wij u adviseren in echte planten en op maat gemaakte kunstplanten. 

Wij leveren altijd maatwerk en luisteren naar uw wensen, om zo een tijdloze en inspirerende toevoeging aan uw werkomgeving te creëren. Hotels, restaurants, winkels of gewoon kantoor - alles is mogelijk. Voor meer informatie, kunt u mailen naar info@mennokroon.nl.

BOMEN VOOR HET LEVEN

Zijden bloemen en planten zijn een ideale oplossing voor donkere en vochtige plekken, waar een natuurlijke plant niet overleeft. Wij creëren op maat gemaakte bomen en planten voor jouw kantoor, winkel of binnenzwembad. 

Onze bomen en planten zijn altijd aangepast aan uw wensen en gemaakt van de meest indrukwekkende kunstbloemen en takken. Van een Alocasia plant, of een pure groene boom, tot een bloesemboom - niets is onmogelijk. We kunnen ze zo groot en vullend maken als u wilt.

We bouwen elke creatie vanuit de schets, in een bijpassende pot. Voor meer informatie, kunt u mailen naar info@mennokroon.nl.

©2013-2019 Menno Kroon B.V. - site by Smel *creative agency