TUINFEESTEN

Het voorjaar en de zomer zijn de ideale seizoenen om een onvergetelijk tuinfeest te organiseren. Menno Kroon kan van A tot Z helpen bij de aankleding van uw eigen tuinfeest. Het team doet er alles aan om van uw eigen diner, lunch of verjaardag een memorabele ervaring te maken. Organiseert u uw eigen privé diner, tuinfeest of verjaardag en bent u op zoek naar een betoverende aankleding? Neem dan contact op via info@mennokroon.nl of kijk voor meer informatie op onze Studio pagina.

 

TUIN- EN TERRASAANKLEDING

Niets is zo goed voor een mens als de buitenlucht. De warme zon op je huid voelen, op je eigen terras of in je eigen tuin, voelt als een klein geluksmomentje. Het terras is vaak een verlengde van je eigen tuin, dus denken wij graag mee over de invulling hiervan. Denk hierbij aan een mooie tuinmeubelenset, een loungehoek en natuurlijk de juiste planten.

Ook kunnen wij u adviseren over de aankleding hiervan met de speciale producten, die wij elk seizoen hiervoor bieden. Handgemaakte kussens van een ambachtsgroep uit Albanië voor een kleurenparadijs, of iets meer ingetogen kussens met stoffen van James Hare en Colombiaans linnen. Alles om ervoor te zorgen, dat we uw eigen buitenleven droom realiseren. Bel of mail ons voor meer informatie.

DEDON GESELECTEERD VERKOOPPUNT

Menno Kroon is al jaren een geselecteerd verkooppunt van DEDON tuinmeubilair. Het Duitse merk staat bekend om zijn onberispelijke handgemaakt kwaliteit, vooruitstrevend design en gebruik van sustainable materialen. Wij komen u graag een passend advies geven over de aankleding van uw tuin of terras. Bij Menno Kroon staat het gebruik van duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen voorop, waardoor wij graag met de producten van DEDON werken. Zie meer op de website van DEDON.

DEDON - SUSTAINABILITY

DEDON heeft sustainability een van hun kernwaarden gemaakt voor het produceren van hun meubels. Hun filosofie is om producten te maken van dergelijk hoge kwaliteit, dat ze nooit weggegooid hoeven te worden. Daarnaast zijn alle producten in milieuvriendelijke productiefaciliteiten in Noord-duitsland gemaakt. De DEDON vezels zijn 100% recyclebaar en vrij van afvalstoffen en zware metalen. DEDON maakt tevens gebruik van gerecyclede materialen voor hun producten waar mogelijk.

DEDON - AWARDWINNING DESIGN

DEDON werkt samen met 's werelds beste designers, van grote gevestigde namen tot nieuw talent, aan collecties die over de jaren heen meerdere design awards hebben gewonnen. Alle producten worden in-house ontwikkeld en geproduceerd. De ontwerpers hebben daardoor alle grip op het proces en de producten. Hierdoor is er veel ruimte voor innovatie binnen kwaliteit, functie en stijl. Wij streven altijd naar een iconisch en tijdloos ontwerp voor tuinen, dus combineren wij graag DEDON met onze stijlvolle potten en planten.

TUUCI PARASOLS

Menno Kroon is een geselecteerd verkooppunt van Tuuci parasols. Met roots afkomstig uit de zeilwereld, is Tuuci in staat een van de sterkste parasoldoeken ter wereld te maken. De duurzame basis wordt gemaakt in de Verenigde Staten, met een afwerking in Nederland. Bij Tuuci is alles mogelijk en werken wij dan ook vaak met maatwerk. 

Voor meer informatie over Tuuci, kijk op de website van Tuuci of neem contact met ons op.
©2013-2019 Menno Kroon B.V. - site by Smel *creative agency