MAAK UW TROUWDROMEN WERKELIJKHEID

Uw bruiloft moet een herinnering worden om nooit te vergeten. Menno Kroon streeft ernaar om iedere bruiloft tot een onvergetelijk sprookje te maken, door het dichterbij brengen van het allermooiste dat de natuur te bieden heeft. 

Bruidsdecoraties en de setting zijn het florale signatuur van de bruid en bruidegom. Wij hebben daarom altijd eerst een kennismaking met het bruidspaar om zo te kijken hoe we hun dromen tot leven kunnen brengen. We werken enkel met op-maat gemaakte settings, met persoonlijke service en oog voor detail. We zijn er om uw florale fantasie tot leven te brengen met verbazingwekkende settings. Een bruiloft om nooit meer te vergeten.

VAN BRUIDSBOEKET TOT SPROOKJESBOS

Bruiloften kunnen variëren van groots en extravagant tot klein en intiem. Voor iedere bruiloft kunnen wij een passende florale toevoeging maken, in de stijl die u wenst. Een bruidsboeket passend bij de jurk, of juist een geheel sprookjesbos op locatie - alles mag, niets moet. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Mail dan uw aanvraag naar info@mennokroon.nl en wij zullen contact met u opnemen.

TROUWEN OP ESTATE COTHEN

Naast dat wij trouw decoraties verzorgen op de door u gekozen locatie, kunt u ook trouwen op het landgoeod van Menno Kroon: Estate Cothen. Zie voor meer informatie over het landgoed en een impressie de special pagina hiervoor.
©2013-2019 Menno Kroon B.V. - site by Smel *creative agency