Uw trouw dromen worden werkelijkheid

Uw bruiloft moet een herinnering worden om nooit te vergeten. In de betoverende setting van Estate Cothen kunt u uw droombruiloft werkelijkheid laten worden, met een breed scala aanmogelijkheden.

De bruidsdecoraties en setting zijn het florale signatuur van de bruid en bruidegom en daarom is op Estate Cothen alles mogelijk. We werken enkel met op maat gemaakte settings, met persoonlijke service en oog voor detail. We zijn er om uw florale fantasie tot leven te brengen met verbazingwekkende settings in onze ruimtes. Een herinnering om nooit meer te vergeten.

Droomhuwelijk op uw eigen locatie

Naast de art direction en productie van huwelijken op Estate Cothen verzorgt Menno Kroon ook al bloemdecoratie en event services op uw eigen externe locatie, op nationaal en internationale schaal. Voor meer informatie over enkel een bruidsboeket tot een volledige omtovering van een locatie, kunt u contact opnemen via info@mennokroon.nl, of zie de pagina 'Trouwen'

UW DROOMHUWELIJK OP ESTATE COTHEN?

Wij denken graag met u mee voor de invulling van een onvergetelijk droomhuwelijk op Estate Cothen. Voor meer informatie voor beschikbaarheid en prijzen kunt u bellen naar +31 (0)343 - 53 17 13 of mailen naar info@mennokroon.nl. Onze dedicated event manager zal contact met u opnemen om zo een tailor-made bruiloft samen met u te creëren.
©2013-2019 Menno Kroon B.V. - site by Smel *creative agency